Плаващ стоп на 5-те дълги на 10 пипа и изчезвам.
Весел УЙкенд, банда
сдфгхйклйхгфцдьсдцфжгбнм, бгжфцдфжгх
Плаващ стоп на 5-те дълги на 10 пипа и изчезвам.
Весел УЙкенд, банда
сдфгхйклйхгфцдьсдцфжгбнм, бгжфцдфжгх
Последна редакция от белята : 22-11-2013 на 17:05
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Ей,Дизел,тука ли си,уа?Да те питам тез акули от твойте ли са или са някои тъпи баракуди?:
http://finance.bnr.bg/Currency-Marke..._GS_banks.aspx
![]()
Фибо....мибо....грънци
голданите са от едрите акулиЕй,Дизел,тука ли си,уа?Да те питам тез акули от твойте ли са или са някои тъпи баракуди?:
вяра да нямаш на акулите че загубили, откраднали са кинтите и са писали загуба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми той Дизела колко пъти вече ги уважи, нормално е да отчетат загуби като се заиграват срещу негоЕй,Дизел,тука ли си,уа?Да те питам тез акули от твойте ли са или са някои тъпи баракуди?:
ДАВАЙ ЕВРОООО, аре викайте бе, после коледни надбавки и 13-ти бонукс ще искате![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Гледам дизелчето опъва дългите и раздава уискита![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
споко ше качи , пий си кафето и остай акулите си свършат работа
не им давай зор, те си знаят
търпение малко и ше вземеш пачката![]()
D-12 (22-11-2013)
Ами аз подлепих гъзягата с 0-в стоп при къс долар/франк и сега чакам мармота да си свърши добре работата и да черпи шоколади, часовници, многофункционални ножчета, ски екскурзии![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Задава се краят на долара като основно средство за разплащане в петролната търговия, пише британският вестник "Индипендънт". Според специалния кореспондент на изданието в Близкия изток през последните месеци в ход са активни тайни преговори между страни от Персийския залив и Китай, Русия, Япония и Франция за прекратяване на употребата на долара в търговията с петрол и замяната му с валутна кошница, включваща японската йена, китайския юан, еврото, златото и нова единна валута на държавите от Съвета за сътрудничество в Персийския залив, в който влизат Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, Кувейт и Катар.
Иран обяви, че резервите му в чуждестранна валута занапред ще бъдат в евро, а не в долари.
последния близкоизточен петролен производител, който реши да продава петрола си в евро вместо в долари. Няколко месеца след като Саддам Хюсеин обяви това свое решение американците и британците окупираха Ирак, отбелязва "Индипендънт".
![]()