Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те обраха на дребните трейдъри парите и постфактум щели да разследват.. и да сложат глоба на Блумбърг от 1 000$ им пука, щот са изкарали от тази манипулация наколко милиарда.. Блумбърг беше в началото на класацията ми за надеждни източници на информация.. сега са на дъното.. малко след в."Строго секретно" и в. " Уйкенд"Драги предупреди медиите срещу подобни спекулации в реч в Берлин
Bloomberg цитира два неназовани източника в сряда, според които ЕЦБ обмисля намаляване на лихвите по овърнайт депозитите до 0.1%
Публикацията на Bloombеrg доведе до рязко поевтиняване на еврото вчера
ще разследват Блумбърг за манипулация на пазара
браво Марио пич си, върни им го тъпкано на гадовете де ти клатят еврото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (22-11-2013)
на медии вяра да нямаш, те са най-големите измамници, особено американски ли са 99% лъжатте обраха на дребните трейдъри парите и постфактум щели да разследват.. и да сложат глоба на Блумбърг от 1 000$ им пука, щот са изкарали от тази манипулация наколко милиарда.. Блумбърг беше в началото на класацията ми за надеждни източници на информация.. сега са на дъното.. малко след в."Строго секретно" и в. " Уйкенд"
чао отивам на кафенце навън вие мощно мощно нагоре катерете
САЩ отново влизат до месец във фискалната спирала, бюджета е до 15 януари, тавана на дълга го достигат на 7 февруари и пак пред фалит
да видим от кой път ше стане номера да фалират![]()
звездоброец (22-11-2013)
Дизелчеееее на кабела ми се струва, че тук около @6215 ще му е върха за днес----------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Харесвам Уикенд, като прочетеш платените статии и ти става ясно кой с кого дели мегдан, хляб и зрелища.
Пък и е неизчерпаем източник за опровержения-верни и неверни, евтинко излиза плащаш едни 5 стотака и образуваш дейност на конкуренцията да се обяснява.
Няма се цепят от политиците я.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нещо като на Джей Пи Морган далаверката. Изхлузиха от джобовете на хората стотици милиарди сигурно. После пускат законен рушвет към държавата от 13 млд (да не е под тезгях) и всички отново усмихнати и гуцат хайвер с трюфели с Дом Периньон, а за народа кьопоолу и ряпа и първакте обраха на дребните трейдъри парите и постфактум щели да разследват.. и да сложат глоба на Блумбърг от 1 000$ им пука, щот са изкарали от тази манипулация наколко милиарда.. Блумбърг беше в началото на класацията ми за надеждни източници на информация.. сега са на дъното.. малко след в."Строго секретно" и в. " Уйкенд"![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (22-11-2013)
На в. Строго секретно можеш да имаш повече довериете обраха на дребните трейдъри парите и постфактум щели да разследват.. и да сложат глоба на Блумбърг от 1 000$ им пука, щот са изкарали от тази манипулация наколко милиарда.. Блумбърг беше в началото на класацията ми за надеждни източници на информация.. сега са на дъното.. малко след в."Строго секретно" и в. " Уйкенд"
Те такива манипулации не са правили![]()
звездоброец (22-11-2013)
А ЕЖК къде ти е в класацията Буги,те обраха на дребните трейдъри парите и постфактум щели да разследват.. и да сложат глоба на Блумбърг от 1 000$ им пука, щот са изкарали от тази манипулация наколко милиарда.. Блумбърг беше в началото на класацията ми за надеждни източници на информация.. сега са на дъното.. малко след в."Строго секретно" и в. " Уйкенд"
Сигурно е в челото
Давай Курсееее)
----------
Д, странно ми е да си на сериозен + на паунда и дан сложиш стопа поне на +1
Щото ако пробие 1.617ххх зоната ше си тръгне надоле кат пич
Паунда из ъ битч![]()