То няма никакво движения сега,незнам кой изобщо си гледа пазара![]()
То няма никакво движения сега,незнам кой изобщо си гледа пазара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
той какво е виновен че има приток на чужд капитал към еврозоната
то требе са му благодарни, хората искат да инвестират в евро активи и затуй поскъпва, то е обречено да е скъпо еврото дългосрочно
----------
Валутни дилър в Лондон споделяли поръчките на своите клиенти чрез инстантни съобщения с дейтрейдъри в близки градове, за да сключват незаконни лични сделки, информира Bloomberg
http://profit.bg/news/Valutni-diluri...id-115612.html
Един от източниците на Bloomberg за тази информация споделил, че видял дейтрейдър да предава плик с пари на дилър на паркинг пред бар в Есекс.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко това е предвидено и предварително планувано, и както вика няма така и ще го направи след това...Драги предупреди медиите срещу подобни спекулации в реч в Берлин
Bloomberg цитира два неназовани източника в сряда, според които ЕЦБ обмисля намаляване на лихвите по овърнайт депозитите до 0.1%
Публикацията на Bloombеrg доведе до рязко поевтиняване на еврото вчера
ще разследват Блумбърг за манипулация на пазара
браво Марио пич си, върни им го тъпкано на гадовете де ти клатят еврото
Темата на 3 страница изпаднала
http://charts.mql5.com/3/133/eurusd-...e-exchange.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
фицката (22-11-2013)
Добру ютро.Днес некакъв рейндж ми се привижда.1.3485 за сега държи го,следваща подкрепа 1.3520.Туй за мен корекция е и уважение към фибото.
Аз,съм си тъп и упорит,надолу и само надолу.Давай Дойлереееее.При пробив на 1.3420......1.33 го чака.
Успешен ден и нека силата бъде с Вас.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Добро утро и успешен завършек на седмицата!
Чакам еврото да започне да възстановява и да го отиграя през франка...ама само чакам! Пазара доста раздран при някои дЕвойки от портофейла ми, така че ще съм много внимателен и педантичен към входовете![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добро утро и от мен!
Много пусто днес във форума.
Аз нямам сигнал за нищо ,чакам доларйените да си стигнат таргета на 101.60-70.
Евродоларпроби съпротивата на 1.3470 ,но доста се помота вчера там.Сега може да покатери до следващата на 1.3539.
добро утро кафе и давай евроооо и паунде
1.4000 евро и 1.64800 паунд![]()