REDA,
бъди динамичен, който ти пречи
някой ше си пием кафето и ше сме по-леко динамични, кой както иска
само се не преумориш от толкоз динамичен живот![]()
REDA,
бъди динамичен, който ти пречи
някой ше си пием кафето и ше сме по-леко динамични, кой както иска
само се не преумориш от толкоз динамичен живот![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледате ли йената какви ги върши рано сутринта
.......
----------
---------------------------------------------------------------------------------------
REDA,
http://www.bizimi.com/bulgarianCusto...enHristSem.php
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (21-11-2013)
Ами не гледам и не търгувам щото сега ставам, а ти като я изгледа нещо направила ли си.Гледате ли йената какви ги върши рано сутринта
.......
----------
---------------------------------------------------------------------------------------
REDA,
http://www.bizimi.com/bulgarianCusto...enHristSem.php
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Добро утро и успешен ден.
Днес очаквам 1.33...,с нива на съпротива 1.3455-1.3475.Преодоляването,на последните е възможно да доведе и до 1.3505-1.3515.
Но,лично за мен трендът си е низходящ.
Лек и доходен,ден.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Добро утро и успешен ден на всички и от мен![]()
излизам на кафе, бутайте еврото мощно нагоре
няма се плашите от тоз спад, той е фалшименто, скоро ше лъсне истината
успех на биците![]()
Бафс мамца му, знаех си аз че съм се родил доста по-късно от колкото е трябвало. То сега дюкан да не отваряш в тази криза, момите с мустаки и по 100 оки (убавите са у лъскави карети и не се видят), кавето - пекан боб, броеницата Китайска и смърди на пластмаса се не трае, ти среже пръстетата!
Днес ГАНЬО е АВАНГАРДЕН - не седи, а стои прав пред дюкяна, заглежда момите...и момците, пие кафе с бира и си върти МЪДЕницата през дупката на джоба. Времена и нрави различни, епични, но базисно идентични
Добро утро и успешна търговия колеги! Вперили взор към нечий стоп или лимит......пазарът безвъзвратно разкикерчен и се отдавам на почивка и блянове, докато изгрее слънце и над моята сметка![]()
Последна редакция от D-12 : 21-11-2013 на 09:12
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
predator (21-11-2013)
днес по традиция ще циклим ли след силен импулс или най после тренда надолу ще е като хората и ще си пуца![]()