Повечето хора, и аз вкл. коментираме сегашната му позиция, иначе след неопределено време, може и 1.60 да мине. Всичко е възможно.В нищо не съм сигурна,мога да съм сигурна и да отговарям за моите си действията, а не на останалите.
Но пък няма нищо сложно, ако ще да е бас 1.40 или не- спора нали тук е кой е прав, а не кой колко пари е изкарал.
Щото и тия дето му обясняват потоянно че е в грешка също са на голи думи.
Пък и си става нещо като традиция във форума миналата година също имаше такъв бас.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каква вероятност? ррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррркак се определя такава вероятност ?
за момента до Н4 графики сме на мечи тренд и сега сме в корекция...
на дневна има завършено ABCD , също така има фейл на преден връх и възможност за обръщане или влизане обратно в рейнджа...
1.40 не е имало от 2 години.
също така за последните 10 месеца има само 1 месец за който от хай до лоу има повече от 500 пипса. останалите трудно стигат до 400 даже...
та 1.40 и то декември месец на тази година. прекалено НЕвероятно ми се вижда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
направих си кафенце и един филм ше пускам да гледам и туй за днес
давай евроооооо
някой ако е гледал интересен филм скоро може да предложи![]()
petkov (19-11-2013)
За форекса трябва да въведат ново понятие - ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА НЕВЕРОЯТНОСТТук нещата за съжаление не са фихти:фихти ами по - скоро 10:10:10:10......може нагоре, може надоле, може и по средата, може рязко нагоре и веднага надоле, рязко надоле и веднага нагоре......и други невероятности!
Както се казва "НЕВЕРОЯТНО, НО ****!"
Давай Долареее, ама малко давай само, аз ще кажа докога![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
аз съм сложил отложена за продажба на 3555 и цел две фигури надолу ....даже и реиндж да излезе пак се нещо да хване ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
колеги, 3 часа не бях поглеждал котировката а тя буквално не мрръднала и на 1 пип от тогава. хайде малко по-сериозно. все пак сме се събрали да търгуваме.
Ай на бас, че http://www.imdb.com/title/tt1869716/?ref_=fn_al_tt_1 или http://www.imdb.com/title/tt1535108/?ref_=nv_sr_1 все някой ще ти хареса. На мен и двата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"