Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес ще се изчака 12:20 да се види на къде ще тръгне цената и тогава може да се влиза в сделки според мен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро Ви утро и успешна търговия! Обръщам се към Вас с главна буква, какво уважение, какъв респект! Ще черпите по една плодова салата и лимонов фреш
Днес едни са новините в 12 ама от утре, след като направих един бърз преглед на календара, явно ще ни подпукват яко с данни и изказвания! От липса на движения вероятно няма да се оплачем и пожелавам да не се оплачем и от резултатите!
Отново УСПЕХ и само ЕВРООООООО![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Novak (19-11-2013)
А ако цената не тръгне, а остане в рейнджа..................................к акво цял ден ще зяпаш графиката и ще ръсиш умотворения тук.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Вероятно да, но пък нещо са ми измръзнали пръстите и не могат да се стоплят! Така че едва ли ще ми се пише толкова много, пък и имам да свърша една друга служебна и много отегчаваща задача
Вън ръми с мъгла и не се препоръчва търкане на подметки
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И една чакаща дълга от 3521 за 3551
.................................................. .................
Добро утро!
Пак скучен пазара.Слушам музика
Здравейте и успех днес, любители на ойрото.
Хич не мисля да слагам чакащи - ни дълги, ни къси.
Обаче го следя вече изкъсо и пресече ли тренд линията на това пълзене нагоре, продавам поне до 33.
Пък ако имаме късмет, може да е и повече.
Поста ми беше към безличната джуфка, твоите постове винаги дават неповторим поглед на пазара.
----------
..................................газ нагоре........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (19-11-2013)
моите дълги от вчера от 1,3527 взеха, че излязоха на плюс.. до данните в 12:00 има още потенциал за нагоре..
D-12 (19-11-2013)