Или таквиз като мен късо, стоп, дълго..............
Или таквиз като мен късо, стоп, дълго..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значи викаш да контря отново ама този път да чакам не да бягам бързокачването е породено от вътрешна информация..............наи вероятно.........
последва първична реакция/слизане/...............след изявлението........
и сега..............................наред са стоповете над днешният връх................пресни итлъсти...............
на усредняващите клетници................![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
От тук може да се търси дълго, на който не му идва скъп стопа на @3358![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
до 3мин баушипа.......................................... ........................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Първото е къса касирана, втората е стоп, сега така го подредих да видим, за стопа ме е яд, че се стиснах за стопа, винаги ми ги взима като изтъня стопче, още не го умея това с 10 пипсовите стопове.
http://charts.mql5.com/3/48/eurusd-m...e-exchange.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (13-11-2013)
Tи пък решил си на кои да даваш Ъкъл!!!)
АКУЛИТЕ-макулите, фундамента-мундамента бу ха ха!!!)
фицката (13-11-2013), Absfresh (13-11-2013), Skp (13-11-2013), freelancer (13-11-2013), КинО (13-11-2013)
ANA (13-11-2013)
алфи, нещо си правиш майтап с менкачването е породено от вътрешна информация..............наи вероятно.........
последва първична реакция/слизане/...............след изявлението........
и сега..............................наред са стоповете над днешният връх................пресни итлъсти...............
на усредняващите клетници................ако е вътрешна информацията не трябваше ли да продължи в същата посока
........... нещо не ми се връзва така
Безплатен обяд няма!
alf (13-11-2013)
alf (13-11-2013)