Като му се върже на него или някой друг от форума ще вземе един полезен урок, ако не може да го вземе, значи проблема в тивито на новобранката.
Като му се върже на него или някой друг от форума ще вземе един полезен урок, ако не може да го вземе, значи проблема в тивито на новобранката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Все пак не мога да не спомена и нещо положително за Дизелчето. Напоследък забелязвам, че се опитва да търгува само по тренда, което е много добре.
Друг е въпроса, че таймингът му е ужасен. Не е зле да "вижда" освен основния тренд и другите по-малки трендчета от по-нисък порядък![]()
Novak
Би ли, конкретизирала или може би и ти,като някои други тук, не знаеш ,значението на думичката "форум".
Това което ви се иска на някой, е" затворено общество".Тук е форум,за съжаление.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Ай лекинка от мен, че утре треа съм свежарка с рускинките....![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
ivoleon (12-11-2013)
Разясни ми значението на думата форум и какво пречи на бъзиците и намирането на нова форумна жертва, за която ежедневно да се пишат поне 5 страници, ама за целта си трябва все пак и новаците с нещо да се откроят-та да могат надхвърли дизеловата слава.
Погрешно си ме разбрала.Аз, изобщо не искам да надхвърлям славата,на тоз прочут на четири континента форекс играч.
Искам да живея, като паразит в сянката на неговата слава.![]()
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.