Привет и спорна седмица на всички.
Има ли някой с реална сметка ехчейндж на армадата, че искам нещо да питам.
Привет и спорна седмица на всички.
Има ли някой с реална сметка ехчейндж на армадата, че искам нещо да питам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
chocho, не знаех, че "трябва"![]()
![]()
Наблюдавал съм и ситуации, при които не връща
Така, че не се знае, знае ли се и ако се знае не е сигурно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам, но е рано за тази корекция сега, ще видим, днес сигурно ще порейнджи стабилно, въпреки че довечера ще говори някакъв от Бундесбанк и не се знае....
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Ами,че аз затова казвам-"бавно и напоително".
Всеки път е така,спада е главоломен,но нагоре е мъчително.Е,почти всеки път.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Аз не бих се нагърбвал с дългите,по скоро ще изчакам да качи и отново на късите![]()
МУРДЖО казваш съвсем друго!!!
За да се потвърди низходящия тренд
требе да се направи ново дъно под 1,3296!!!
Всичко друго е ЛАЕНЕ и ВИЕНЕ в нищото!!!![]()
REDA..
Изпървом,много съм щастлив,че такъв като теб е удостоил скромният ми пост.
Още в Събота,когато Дизела говореше за къси,аз му казах,че според мен са възможни два сценария.
1)пропадане до 1.3150 където ще свърши тази вълна
2)поради това,че пропадането бе съпроводено с два спайка.....и много дълго се замотахме на 1.3370 и отскокът от 1.3320 бе силен,с три последователни кендъла......Ей това,ме кара да мисля,че сме за нагоре.1.35........
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
РЕДА казва, че и двата варианта в момента са възможни!!!REDA..
Изпървом,много съм щастлив,че такъв като теб е удостоил скромният ми пост.
Още в Събота,когато Дизела говореше за къси,аз му казах,че според мен са възможни два сценария.
1)пропадане до 1.3150 където ще свърши тази вълна
2)поради това,че пропадането бе съпроводено с два спайка.....и много дълго се замотахме на 1.3370 и отскокът от 1.3320 бе силен,с три последователни кендъла......Ей това,ме кара да мисля,че сме за нагоре.1.35........
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата в момента все още издържа.
СВИРЕПАТА подкрепата 1,3333-1,3317 все още е в действие!!!
ТриЪгълника не е пробит.
Засега се осъществява плана от ПРОЦЕДИРАНЕТО
за понеделнишка ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
А брЯ де е оня М,,,,,,,,Олег???![]()
ЕЕЕЕеееееее........Бачо...не е честно.
И двамата сме на едно и също мнение,а ти удри с мотиката у главата.
Немои така,дай с добро.