ко искат да правят аз съм вкарал късото и си пия кафето вече
мирише ми на 4-5 фигури надолу еврото и 4-5 фигури нагоре на доларовия индекс, той ше си тества връо, а еврото подкрепата около 1.29500
ама времето ше покаже
давай долареееееее ти си![]()
ко искат да правят аз съм вкарал късото и си пия кафето вече
мирише ми на 4-5 фигури надолу еврото и 4-5 фигури нагоре на доларовия индекс, той ше си тества връо, а еврото подкрепата около 1.29500
ама времето ше покаже
давай долареееееее ти си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро ... мене ми прилича че пурво ше е корекция и после надолу ....петъка много странен не можа ново дъно да стане на максимални обеми ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и успешна търговия!
Днес и да му се точим, най-много да понаточим......кой каквото имаГолеми празници отвъд океана пък и франсетата и те да не пропуснат. Знаят си хората, че понеделника си е крив ден за търговия и често го запразняват
Иначе календара до края на седмицата бива - тук там инфлацийка, БВП, продажбички, безработица, БелоБради...има за какво да се ХВАНЕМ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добро утро и успешна търговия на всички през новата седмица..![]()
Добро утро и от мен.
Та,както вече казах,ойрото си върви бавно и напоително нагоре.1.35 здравей....здравей...
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Ще видим,ако мръдне повече от 30 пипа днес няма да е зле![]()
![]()
Защо да му е много?
Че, то второто пропадане започна от 1.3480.За да се потвърди низходящият тренд,трябва да се върнем от там,където всичко е започнало.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.