пускай късо за пробив на 1.34000 и не го мислиЕй дизелче тези да не са се уговаряли с теб...Анализатори: Предстои низходящ импулс при EUR/USD до края на годината
Пазарите до голяма степен изконсумираха новината, че Джанет Йелън ще е новият председател на Фед, смятят експертите
утре потегляме за надолу доста надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса иска да ми види печалбата в натура. Е, нема стане. Ще си пускам процентните и пипсовите печалби, че иначе ша ма погнат данъчните, НОИ, РУСО и кой знае още колко мутри......
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Стига се филмирал, то верно че живеем във ВИП брадър, ама чак пък толкова.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absa ако мръднеш насам може да те черпим масаж
http://tantranubha.blogspot.com.es/
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (06-11-2013)
Хм....... Хем искаш, хем не искаш....... Нали с този призив започна, да си пишем сделките, бре!!!
И да, няколко пъти месечно пускам хубави сделки.......
.хфгжцбжнмбйжцьбнзьбьцж нцжбжб жжжбб
Аз ще съм с жената и детето, ако мръдна. Хаха, но гледам и за нея има избор, та може и да се договорим.
----------
Кога съм призовавал към каквото и да било???? Бъркаш нещо, просто се съгласих с Никито, че понякога не се приема на сериозно 0.01 обем.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ако рамото ти е 1:1000 , сериозен обем ли ще е 0,01 срещу 1 лот при рамо 1:10 ?
Като се накомпотиш си голяма драка..........................