Ей сега ако ми кажеш каква глупост съм казал, напускам форума......Даааа, но независимо дали е на минус или плюс, той заявява теглене
Аболеон, не ми дреме нито за на белята сметката, нито за която и да е. Но да каже една глупост и после да ми показва нещо , което няма никаква връзка с темата на разговор за да си поправи глупостта която е изписал, тъпо ми се струва
----------
На фицката е много по-хубава
И за два дни е над 30% профит вече.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Дизелчееее утре и аз може да те подкрепя в късите, ама от @36 нейде![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Туй спорче между Белята и Олегчо го чета през два месеца, то е като някаква задължителна раздумка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е поне разбра защо не ме вълнуват и отчетите на белята и картинките му. Напълно безсмилени са.
От тез графики на баланса, нищо не се разбира, ако няма останалите детайли. А те в метата общо взето липсват.
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aз веднага ти казах, че в тоз малък диапазон, едвам можеш да му избиеш спреда даже, а ти ме изконтри, че в такива сдeлки които спреда бил фактор, не си влизал и ми извади някакви с период от седмица. Веднага смени темата на разговор с такава нямаща нищо общо със скалпинга.
Това вече ти го казвам сигурно за поне 5-ти път![]()
Айде напускай форума сега, да те видим![]()
ами видях му късата и дългата сега и как ги реди позициите.
в метата има брой позиции и % на успелите и губещите.
реално не му показва кой знае какво защото той търгува по дългосрочно и за 3 месеца има 5-6 сделки(реални)..
та трябва поне отчет за 1 година и тогава може да се прави що годе статистика..
но самата графика на баланса е точно такава каквато трябва да има един печеливш трейдър.
тези 100% глупости са за приказките.