Имат си оградка. Кът я стигнат, ше се затворят сами, що да ги напъвам??
----------
цъ..... сичкото си има граници. Ако съборят оградата, другата седмица ше го умуваме.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
не бе сити ти си знаеш най-добре, просто от личен опит ми заприлича на моето да не ги затворя аз ами да приближа максимално стопа с някаква надежда да хукнат макар че съм тотално убеден че няма да стане![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
стопа сумарния е над 1 фигура, та през дяддовия ми е на къде ще хукнат...![]()
Провсити ПОЗДРАВЕЛНИЯ!!!
На това РЕДА му казва ПРОВЛАЧВАНЕ!!!
Кото гледам тия пунктири ми се струва,
че вече требе най-малко да си удвоил
сметката!!! Ако не си ти го пожелавам
с уточнения, че требе да си ги преработиш
ММ-то и другите работи!!!
Айде ставане и СТРОЯВАНЕ!!!!!)))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
белята (01-11-2013)
Дубрютру и благодарско РЕДА за пожеланията. Сметката убаво понабъбна, няма казвам колко, но ми дигна профит фактора от 1.80 на кръгло 3.00
Стопове вече бутнати, сега ше видим ко ше прайм, че сегодня пятница-блятница![]()
https://www.tradingview.com/x/X5RaAkYv/
кво ше се случва, да не се чудят някой сега накъде и следващите седмици кво да търгуваме
аз ще търся другата седмица вход за къси около 1.37000 или 1.38000 зависи докъде успее да стигне
дългите ги забравям за няколко седмици със сигурност, само входове за къси от другата седмица ще търся докато акулите не обърнат след време![]()
Добро утро ,
днес на къде , след такова изтупване![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро,сърбят ме ръцете за една дълга за някаква корекция ама още се чудя,ще видим накъде ще духне вятъра.
Абсолютно те поддържам. И аз ще съм много доволен да отскочи поне до 1,3700, че съм разпродал гущери на друг фронт.https://www.tradingview.com/x/X5RaAkYv/
кво ше се случва, да не се чудят някой сега накъде и следващите седмици кво да търгуваме
аз ще търся другата седмица вход за къси около 1.37000 или 1.38000 зависи докъде успее да стигне
дългите ги забравям за няколко седмици със сигурност, само входове за къси от другата седмица ще търся докато акулите не обърнат след време
Добро утро на всички, честит празник и успешен завършек на седмицата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"