kypa, дай да правим далаверата ти казвам...
да глобим инстата по 1000лв.
аз с моите мизерни акаунти много малко ги глобявам![]()
kypa, дай да правим далаверата ти казвам...
да глобим инстата по 1000лв.
аз с моите мизерни акаунти много малко ги глобявам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелче според твойте думи, от началото на седмицата акулите са дългиАз си мислим, че от вторник насам бая вода нагълтаха тез акули
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (31-10-2013)
Хайде оставете го момчето, стоп му взеха днес- доволно му е, че и да продължавате да го дразните.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Всяко нещо с времето си, пък сега едва ли ще му е момента нещо да му влезе в главата.
Е на мен ми е полезно, като сме в една посока и викне значи е време за затваряне.![]()
Maле как ми се дояде тортаааа
Спрял съм да ям захарни неща от няколко дни и вече усещам как все повече ми се ядат![]()
Захарта е лошо нещо. Ядох мед, ядох ябълки, сок от грозде си направих, все сладки неща, обаче нуждата от тортичка/шоколад продължава да я има![]()
това е проблема, той не се интересува от прогрес а от тегления. и докато има бонуси той винаги ще прибира по нещо с такава стретегия.
90% от обществото е доволно на 700лв заплата.. все пак![]()
Кротна се двойката...... май е време за кръчма......![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
пуснаха ви аванта на мечките след 2 месеца и вие малко се възгордяхте
след 7 фигури, нормално да има малко корекция![]()