мислим че нетрябва да се прекалява с обсъждането на стопа на Дизелчето......стопове хвърчат така или иначе.....аз му се кефя на него.......щото за времето в което дращи има напредък в повече от много други във форума....
![]()
мислим че нетрябва да се прекалява с обсъждането на стопа на Дизелчето......стопове хвърчат така или иначе.....аз му се кефя на него.......щото за времето в което дращи има напредък в повече от много други във форума....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
днес не съм го пипал еврото, вчера едвам се измъкнах с дългите, но не съм сигурен , че ще продължи да слиза
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кино бири ше пием ли
печа едно пиленце с картофки, салатка нарязах, само биричка ше отидя кът се опече пилето да купя
че пиене на гладно не върви много![]()
Това, че се опитва да прави нещо, не означава, че е достатъчно. Няма нищо за кефене.
Стопове може да хвърчат така или иначе, но да чакаш 3 седмици за 100пипа, а после две седмици за 150 или 200 стоп...е гати и кефа![]()
Дисциплинирането спазване на някаква глупост, просто затвърждава сигурността че тази глупост ще бъде свършена и нищо повече![]()
Нафтич, бе тъмно и хладинко вечер вече за биричка бе! Ще заболи гърлото и кой ще вика и подсвирква по валутните дЕвойки
Аз минах вече на винце, по мъничко ама червеничко, с месце тъмничко, с лучец запеченко и салатка за свежест млечничка и някой туршийка и лютеничка селскичка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
GGBG (31-10-2013)
D-12, ехаааааааааа, как сладко си го написал, преди малко се наядох, но като те чета и пак ми се прияжда![]()
D-12 (31-10-2013)
ти като не искаш не му се кефи бре....ма недей спира мене поне......Това, че се опитва да прави нещо, не означава, че е достатъчно. Няма нищо за кефене.
Стопове може да хвърчат така или иначе, но да чакаш 3 седмици за 100пипа, а после две седмици за 150 или 200 стоп...е гати и кефа![]()
Дисциплинирането спазване на някаква глупост, просто затвърждава сигурността че тази глупост ще бъде свършена и нищо повече
седмиците време и абсолютната стойност на пиповете се обуславят от фрейма на който си работи....не виждам нищо лошо в това....щом на него му допада....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
D-12,
сега една тортичка ше хапна после другото
лоши спомени имам от едно червено вино и рядко вкусвам вино
джоинт с червено вино пълен мармалад![]()
D-12 (31-10-2013)
Аз няма да те спра, но гласът на разума в теб би го направилА щом споменаваш за спиране, значи вече си го чул
![]()
Стойността на пиповете той е казал че е 1-2$ на пип. Както и да го гледаш, да викаш като един полудял по 20 пъти за един ден, давай евро 1.37, и следващите една или две седмици цената да пада, но да си повтаряш, тренда не е обърнал, всичко е наред, давай еврото 1.45![]()
Да гледа дневен фрейм, а по цял ден да повтаря при всеки спайк от 10-20пипа, ДАВАЙ ЕВРО 1.45
KУЧИ, това е лудост![]()