КинО,
аз такива неща не ползвам в моя анализ
други неща дебна акулските ходове .....................![]()
![]()
КинО,
аз такива неща не ползвам в моя анализ
други неща дебна акулските ходове .....................![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле, аз моите дълги от 1,3812 ги държа вече втори ден на минус и силно започвам да се притеснявам.. дай малко кураж..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
щом една позиция и нямаш вяра и те притеснява, затваряш и си пиеш кафето
шом нямаш вяра на еврото ко да ти кажа друго
мен не ме притеснява нищо, сложил съм си нещата на правилните места и си пия кафето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЗЛАТОТООООООООО ..........
Сринаха гоооооооо ----- ДАВАИ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕ)
)
Това е сигналаааааа
Boogeyman, вчера също се притесняваше, тогава те посъветвах, ако ти даде възможност пазар да се измъкнеш от дългите. Той пазарът ти даде такава възможност. Ти защо не се възползва от неяСега нямаше да се притесняваш, а щеше да се оглеждаш за вход
![]()
forex-tr, Какво кафе в 10:00ч бря яяяяяяяяяяя наточи малко вино от мазето и си пийни като хората
Тогава ще мислиш и по добре .....................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Дизелче аве последните 3 дни от месеца таз месечна свещ да не вземе да стане некое доджи, че тогава много прецакани бици че има![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
даже второ кафе си направих ти пък вино
никви алкохоли, само следобед или вечер може
----------
ко стане ше дам един стоп и кво от това
аз от 9 септември от 1.31000 до сега съм взел от биците предоволно, да мога да си позволя един стоп все някога когато тренда влезне в корекция
до тогава твърдо дълги, давай евроооооо 1.395000-1.4000
Spekulanta (29-10-2013)
как да го махна като на 40 пипа загуба бре.. ще ми нарани сериозно сметката...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman знам отговора, но все пак да питам.... Печелиш ли от следване на чужди "сигнали" и защо толкова много не си вярваш, за да следваш друг ???![]()