mck,
кви са тез жокери където ползваш
казвай бързо ............
давай еврооооо![]()
mck,
кви са тез жокери където ползваш
казвай бързо ............
давай еврооооо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честно 7-8 пъти ми се привижда тази формация от началото на месеца. Успокоение, последвано от някакво псевдосериозно спускане, след два 1ч тика отново връщане на изходните нива и пак рейндж с лек възходящ уклон. Чисто обиране на стопове на удължили, активиране на лимити за къси и обрато обиране и на техните стопове. Много народ явно дебнат вход, много близко до текущите цени с близки стопове. На такова мяза, иначе казано си е абсолютен ТА*АК![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
mck (24-10-2013)
добро утро.. от два дена не съм влизал в позиция и нямам търпения да се нахакам някъде.. остава само да реша къде и в каква посока..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Здрасти!
Тамън навреме си решил да се нахакаш.
Тук от 4 сутринта спорим късо или дълго.
Пък тя рейнджи пущината и не можем да сЪ определим.![]()
колежке, колегата Кура е почнал да ти влияе на правописа... значи да не чакам помощ от форума за посоката.. и тука още не сте решили на къде..
Изразът
"определям се" е русизъм: "Определиться, т.е. "да реша как да постъпя".
На мен ми харесва , но аз съм пристрастна по отношение на езика, та не съм критерий.
А за "сЪ" - отдавна си го употребявам, не случайно "Ъ"-то е главно, за да се подчертае комичният елемент.
Kura ми е в игнора, не му чета простотиите и няма как да ми влияе.
Иначе за помощ, наистина не знам, колега.![]()
Аз съм на дълго, Фицката казва късо - ама той и на 3660 го казваше, та не го слушам...
Изобщо - не знам.
/////////////////////////////
Иначе аз съм се запътила към 3850-60.![]()
Последна редакция от ivaceda : 24-10-2013 на 13:47
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН