Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз още вчера му предложих, ама той се направи на ударен.. освен това тука 90% от колегите не ги интересуват тези глупости новините и му приемат постовете за спам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
направих нова тема търговия по техника и фундамент комбинирани, даже съм постнал новината сутринтаБлагодаря ти, Дизеле.
Нaистина не е зле да направиш една тема за новините, които четеш.
Тук се разпиляват измежду постовете и не ги намираме лесно.
А като са в отделна тема, често често ще влизаме да четем, пък който има мерак - и да дискутира.
Що не помислиш по въпроса?
който му е интересно да я посещава, аз ги следя редовно новините, ако има нещо интересно го поствам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (23-10-2013), Bloody Ivo (23-10-2013)
Не е точно така. Дизелът много се рови, търси активно информация, че и нас "черпи" с нея.
Ще е много добре да я отдели в отделна тема.
----------
Сега моля те дай линк към темата, щото я търсих, ама в калабалъка не можах да я намеря.
Имам къси тук и там и се опитвам да си гледам позициите междувременно...
Ще видим като се върна след 1 час. Ако не е уцелено, междувременно ще си измисля наказание.
Колкото за толкова го знаем Шекспир. Чували сме го най-малкото.
Пп: Ауу, май една грижа ще ми отпадне - то ще се уцели преди да изляза![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Упс! НА Е/Д стигнахме пробива. Сега да видим какво следва...
Boogeyman, че то всички спамим и едва ли Дизела е с "жълтата фланелка" в това отношениеКолкото до новините, не са глупости. Просто различните хора ги ползваме по различен начин
![]()
ЕЦБ вдига капиталовата адекватност в еврозоната на 8%
Драги го е обявил днеска
лошо за еврото и банките![]()
Още не го бяхте стигнали. и не точно пробив според мен, но както и да е. Беше на 1,3745, но го написах с 2 четворки, че по-лесно се помни. За един пипс, няма да издребняваме.
Мойта гаранция беше за това число. По-натам, не поемам никакви гаранции ЗАСЕГА.поне докато се прибера и седна пак пред графиката
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz