Само дето няма знак за равенство , а знак за отношение, но пак косвено има общо.
Само дето няма знак за равенство , а знак за отношение, но пак косвено има общо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
На какво се дължи тази незаинтересованост към мненията на колегите от ваша страна![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
100, ще направя едно вмъкване, защото не прочетох, някой да го споменава. Таймингът е много важен, самото влизане в сделка. Защото може да има прогноза и да не е грешна, че еврото ще поскъпне и ти да влезеш с дълга и да чакаш после 2 седмици, като Дизелчето, за да ти излезе на плюс. Не следя чужди анализи, но предполагам, че прогнозите на брокерите са на по-голям фрейм и за по-дълъг период от време. Тук във форума сигурно над 99% сме хирурзи, т.е. скалпери. В такъв случай няма да ни бъде от голяма полза анализ за седмица/две или месец/два.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ами търся аз нещо по-конкретно, ама освен философии, друго не виждам..... всеки ден едно и също и малко ми поомръзна
![]()
Сега като ми омръзне петицата на абсата и шофьора остарее, пак ще се включа, че да ги сменим![]()
Безплатен обяд няма!
Е това е, заедно се потим на къра, а който изкопае гърнето със жълтиците и дим да го няма.
А нас, хомяците да ни ръфат.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
минало -> момент -> бъдеще
статистика -> анализ -> прогноза
статистиката общо с прогнозата няма, от друга страна прогнозата със статистиката има общо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.