последния импулс (сашковците кът се разбраха) почна от по-ниско дънце от предното - тъй че е възможно да стане една по-разкекерчена рейджовица в неговите рамки
![]()
последния импулс (сашковците кът се разбраха) почна от по-ниско дънце от предното - тъй че е възможно да стане една по-разкекерчена рейджовица в неговите рамки
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
ivoleon (21-10-2013)
костава мостава.....доде ли време за укъсяване.....нейде от 3715....
аху иху-то свърши....сега требе се берат пипони.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (21-10-2013)
Сити, ти си ДЮЛГЕРИН, че и пловдивчанин, и по тази причина, чисто по човешки, имам слабост към теб.ivaceda
Ми каналджия съм си, ивче..... Па ти ме очудваш, че ми помниш сделки от преди почти 2 години. Което ме и ласкае, де
Помня повечето ни диалози, даже не особено приятните.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз миналото го забравям, бера дерт за настоящето и евентуално за бъдещето
Па ти глей ти излезе късото, че напролет ти продам един апартамен на Сънито с убав изглед![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Мечи клоуз от четвъртък насам няма, за това те питах къде е това завиване, за което говориш.Преди няколко страници пуснах графика...... айде, пак ще я постна
http://prikachi.com/images/659/6678659X.png
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.