aboleon, че аз влязах влязах и на златото че цената му е хубава за дълги според мен и сега стоя и чакам![]()
aboleon, че аз влязах влязах и на златото че цената му е хубава за дълги според мен и сега стоя и чакам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
coldys, незнам може да огледаш и златото освен еврото понеже се движат в 1 посока и там цената е хубава за дългите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а бе не ме гледайте какво говоря за непробиваеми подкрепи.. я съм с къси....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ivoleon (21-10-2013)
Фицо @33 утре да търсим че днеска съм на дълги поне до теста на 1,37![]()
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Грийнспан: Безболезнените решения за щатския дълг са фантазии
това, в което съм сигурен, е, че няма да се измъкнем от тази каша безболезнено“.
http://www.investor.bg/sasht/337/a/g...ntazii,143919/
много десетилитие ше си плащате американчета за авантата която живяхте след втората световна война , само споко те акулите си знаят работата![]()
coldys, подкрепям и аз вече имам само дълги позиции![]()
злато не съм търгувал отдавна и днеска не ми се занимава с него но иначе не е задължително да подскачат или да се сриват заедно с еврака
----------
каза човека надул целия този балон на дългаГрийнспан: Безболезнените решения за щатския дълг са фантазии
това, в което съм сигурен, е, че няма да се измъкнем от тази каша безболезнено“.
http://www.investor.bg/sasht/337/a/g...ntazii,143919/
много десетилитие ше си плащате американчета за авантата която живяхте след втората световна война , само споко те акулите си знаят работатаи не само него
![]()