Сити, има хора, които търгуват като теб и затварят на загуба, има хора и като ivaceda, които затварят само на + и нямат губеща сделка. Всеки сам избира стила си на търговия. Аз съм избрал първия, т.е. твоя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки може да търгува без загуба, но ако залагаш риск 0.01% от капитала, каква печалба чакаш? Печелиш някакви стотинки, но де факто си на загуба, защото си замразил много, а печелиш след месеци малко....
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
stanislavnba, нещо не си ме разбрал. Аз не се заяждам с ivaceda. Просто коментираме различни стилове на търговия. Нейният е със 100% успеваемост, но по всяка вероятност с големи драудауни. Другият стил е този на Ситито, който е придружен и със загуби, но с разумни драудауни.
Тук е нормално да се правят всякакви догадки.stanislavnba, нещо не си ме разбрал. Аз не се заяждам с ivaceda. Просто коментираме различни стилове на търговия. Нейният е със 100% успеваемост, но по всяка вероятност с големи драудауни. Другият стил е този на Ситито, който е придружен и със загуби, но с разумни драудауни.
Не ми пречат вашите догадки.
Дали си троша главата или си умножавам акаунта - това си е моя работа, в края на краищата.
След година ще се види дали си троша главата.
Нека всеки от вас си търгува, както му харесва и както се чувства комфортно.
Моите неща вървят добре и това ми е достатъчно.
Баш си е за една дрямка следобедна..... или ше ми бута стоповете на дългите или ше се опъне нагоре...... нема му бая.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
http://www.bloomberg.com/news/2013-1...ine-nears.html
централните банки са приготвили план при фалит на САЩ да действат координирано на финансовите пазари
давай еврооо![]()
Да помоля и аз за 1-2 графики със сделки. Отнема 30-45 секунди !!!Тук е нормално да се правят всякакви догадки.
Не ми пречат вашите догадки.
Дали си троша главата или си умножавам акаунта - това си е моя работа, в края на краищата.
След година ще се види дали си троша главата.
Нека всеки от вас си търгува, както му харесва и както се чувства комфортно.
Моите неща вървят добре и това ми е достатъчно.