С теб съм Бачо за @3452За тоз е доказано, че е мошенник,
че ходовете му съвпадат с цитираната
компютърна програма на над 70% от ходовете.
Същия има забрана поради таз причина да играе
турнири по територията. Забраната идва от БФШ !!!
Айде не хвърляйте РЕДА на тръстиката, че
шахмата му беше любима игра дълго време
и все още се наслушва по темата като цяло!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
РЕДА е укъсил за 1,34922!!!)
ДАВАЙ ДОЙЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (14-10-2013)
Дори ми се струва смешно да споря по този въпрос, все едно да споря срещу някой който ми обяснява, че една кола няма проблеми да върви и на 3 гуми![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак повтарям, че тоз е доказан мошенник."А пък в шаха като се появи някой талант , дето се справя по-бързо и го изяждат с парцалките, защото им за повечето хора е трудно да приемат, че някой някъде може да направи нещо с по-малко усилие."
Случайно прочетох на Novak репликата. ЕДИН път и аз да съхм съгласна на 100% с казаното от нея.
Живо доказатлество се и коментарът на Stanislvnba. ДАли щеше да е толкова негатиовно настроен към постижението на момичето, ако не беше миомич
Има забрана да участва в турнири провеждани
под егидата на Българската Федерация по Шахмат,
т.е. на територията на България!!!
Просто не сте в час!!!
В чужбина с тоя също са ставали люти скандали!!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз много пъти се чудя, защото е необходимо това заяждане, но така ще е, защото хората са различни...Алооооо, колегията, много ви лабава психиката бе. Още пазара е без посока и дори не сме на средата на деня и вече от нервност започвате да се заяждате един с друг на каквито тематики ви падне. Трейдъри мрейдъри дръндръндяриниАй дано да ви излезат позициите на плюс или поне на нула, че словестно ще се избиете накрая
D-12 (14-10-2013)
Как е доказано и от кой-----------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Айде, успокой се малко.
Студено, много студено, Stanislavnba.
Честно казано, не виждам смисъл да те убеждавам в прротивното.
Какво ме е еня мен, какво мислиш ти, в края на краищата.
Еня ме е само колко бързо расте моят акаунт.
Но, както ти казах, нямам намерение да те просвещавам, как го постигам.
Търгувай си, като намериш за добре. Аз не съм ти се месила да те убеждавам расте ли ти акаунтът или се топи.
Хайде сега, остани си със здраве!
Желая ти успех, все пак.
Да сме живи и здрави,
ще си сравним ако искаш акаунтите след година -
с колко е нарастнал твоят и с колко - моят.![]()
ПРАСЬО не читател, ПРАСЬО писател!!!!
Ми ползвай гооглето и ще разбереш, кои и как!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
100, в събота/неделя постнах по-дългосрочен анализ на големите фреймове, но ги нямам на този лаптоп, за да го публикувам отново. А не ми се търсят графиките във форума, защото ще ми отнеме много време. С две думи мнението ми за евро/дол е такова: краткосрочно- къси; средносрочно- евро/дол е на "кръстопът", като и двете посоки са еднакво вероятни; дългосрочно- къси.
И отново къса от 1.3557![]()
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"