от туй дет съм го изчел за вълни и чудеса май единственото дет може да се търгува успешно е трета и пета вълнадаже пета не винаги...
а всичкото останало анализ е за да можем да изчислим тез двете кога почват и какъв потенциал имат![]()
от туй дет съм го изчел за вълни и чудеса май единственото дет може да се търгува успешно е трета и пета вълнадаже пета не винаги...
а всичкото останало анализ е за да можем да изчислим тез двете кога почват и какъв потенциал имат![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Добре се измъкваш - на твоя пост има цитирано мнение на аболеон и негова графика. И понеже ти твърдиш, че не са изхвърлени петиците - затова ти казвам да отбележиш на картинката на аболеон, която си цитирала една чиста такава. А после ще помоля колегата колди'с да ми покаже на тая петица follow through -то... Щото тея петици дето говорите за тях са или с вълни от абц-ета, или Х вълни и само те подлъгват да се нахлюзиш. Ама май пак задълбах, а не исках...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В Москва е въведен план "Вулкан", издигат барикади, разграбват магазини
Министърът на вътрешните работи на Руската федерация Владимир Колоколцев е задействал в Москве план "Вулкан" - всички служители на полицията са приведени в състояние на пълна бойна готовност, съобщава lifenews.ru.
http://www.blitz.bg/news/article/227446
почва се![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-10-2013)
въйииииииииииииииии
http://www.blitz.bg/sport/article/198725
![]()
Не се измъквам. Употребяваш неуместен израз. Постнала съм картинката на Aboleon, с молба той да ми обясни как така е хем 1-2-3-4-5, хем върху тази изброена от него петица има насложено ново броене - a-b-c. При това, доколкото си спомням, 1-2-3 беше маркирано като "a", 4 беше маркирано като "b", а 5 - като "c".Добре се измъкваш - на твоя пост има цитирано мнение на аболеон и негова графика. И понеже ти твърдиш, че не са изхвърлени петиците - затова ти казвам да отбележиш на картинката на аболеон, която си цитирала една чиста такава. А после ще помоля колегата колди'с да ми покаже на тая петица follow through -то... Щото тея петици дето говорите за тях са или с вълни от абц-ета, или Х вълни и само те подлъгват да се нахлюзиш. Ама май пак задълбах, а не исках...
Защо не помолиш Аboleon да ти разтълкува броенето, което си е негово? Откъде накъде ще искаш от мен аз да търся там петиците?!
Последна редакция от ivaceda : 13-10-2013 на 18:42
В Москва е въведен план "Вулкан", издигат барикади, разграбват магазини
Министърът на вътрешните работи на Руската федерация Владимир Колоколцев е задействал в Москве план "Вулкан" - всички служители на полицията са приведени в състояние на пълна бойна готовност, съобщава lifenews.ru.
http://www.blitz.bg/news/article/227446
почва се
"Броят на активно участващите в акцията в московския район Бирюлево, където преди дни бе извършено нагло убийство на младеж, е 300-350 души, заяви Александър Половинко, и.д. началник на управлението на УВД за Южен административен окръг. "
Дизелче знаеш ли колко ОМОН-овци са нужни за да смажат тази групичкаНе повече от 1 взвод (около 30 )
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката,
Реда гледам го няма днес, да не участва и той да граби магазините
главатар на групата с мотиката
.................................................. ..............
фицката (13-10-2013)
мож да са решили гаргаря да си правят с тях, не да ги смазват![]()
те и педеразите подкарали у Русията:
http://www.novini.bg/news/160821-67-...%80%D0%B3.html
![]()
Ще го бъде ли или няма да го бъде и това е въпроса...Демократи и републиканци с първи директни преговори за бюджета
Лидерът на демократите Хари Рийд обяви, че разчита на споразумение още в понеделник преди отварянето на пазарите. Анализаторите обаче са скептични
Китайци призовават света да се отърве от САЩ
http://www.novini.bg/news/160823-%D0...%B0%D1%89.html
Медията споменава за създаването на нова резервна валута, която да замени долара и приканва за еволюция на МВФ, в който сега думата на Пекин тежи колкото тази на Рим.