Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз се издържам от търговияНе съм влизал в този форум няколко месеца......................
Абе хора, това форум за форекс ли е или за накъкви жалки стотинки които трупате с писане на глупоси?
Един съвет от мен , който разбере разбере , съсредоточете се върху тъговията и ще изкарвате много повече от колкото изкарвате тук с писне на глупости?
И последно без да се обиждате , има ли някой от вас които да се издържа от търговия ?
Ако има сериозни тредъри които се интерисуват от форекс им препоръчвам другия форум , явно тук са останали само ......................събереачи на стотинкипродавам на зеленчуковия кауни и карпузе
Минали сме ги "другите" форумиАре холан
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хлъц..........опаааааааааааааа аааааааааааааа![]()
![]()
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
http://www.youtube.com/watch?v=uv6Icb31LwA
жктжквдщс9мкчмжкъжтнж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой да уцели вълната през седмицата? Да имате идеи как ще отвори? Мисля да изчакам старта да видя накъде ще тръгне и тогава да пробвам.
Нова седмица нов късмет ще видим какво ще измислят играчите ......................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
То по важното е ние какво ще измислиме покрай тях![]()
А знаят ли едните играчи какво ще измислят другите или всички играчи са на едно?![]()
А бря хора
......времето в софето ся е приказка....я патувам към работа...
...земете излезте приказно е...последните убави дни...
...манете го тоя пазар....нема ко да кибичите цел ден тука...нема да мръдне цената![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Някои хора работят и в събота няма какКаквото е останало през седмицата най-малкото.