Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кои бяха тия дълги бе Дизел, ти не беше ли пас днес......аз малко липсвах от компа някой друг час. Ама то си върви надолу цял ден. Леко, но стабилно! Дано да е бил малък минуса
Даже в 18 мой му се шмугна късяк като за края на седмицата!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.youtube.com/watch?v=MnqYwcuIjPM
===============
GGBG (04-10-2013)
Вчера писах за един инцидент на Арсеналски ето кой бил човека.
http://www.blitz.bg/sport/article/197356
Само не ми е ясно как на 30 метра от светофара някой ще развие скорост 70-80км , отделно това баш на входа на Южния парк там пешеходните пътеки винаги са фул хора и да тръгнеш веднага е мисията невъзможна.
Бе я една контра от тука....11 пипа стоп![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Разбрах те, умишлено не излагам моите техники защото няма никакво значение какви, важното е всеки да си ползва неговите, системата му която се предполага, че работи. Търгуването на новини не може да има никаква последователно, никакви граници, абсолютно субективно е и следователно няма дори теоретически шансове за успех.
Чисто технически аз драснах в другата тема с паунда как виждам нещата, реално обаче тези обсъждания пречат на малко по-напредналите и може би помагат на тези, които все още нямат изградена система![]()