Ако още не сте го разбрали що за птица е дизела.......![]()
Ако още не сте го разбрали що за птица е дизела.......![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Айде на шишовете,топли парят!Кой оцелее берекет да му е!Кой стоп даде утре три пъти да си го върнееее!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (02-10-2013)
Дизелчето не е птица ,
а акула![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
http://www.bloomberg.com/live-stream/
тук ше го дават, но не е почнало още![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (02-10-2013)
Аз днес видях само еврото да скача яко при новините в 15:30, а и донякъде щото италианците си пооправиха полтитческите бакии тъкмо днес.
Ти не знам какви съпротиви си гледал, но при мен си отиде баш, докъдето си беше редно - горната граница на канала на Н1. Сега ще го видим ББ ще го движи ли още нанякъде и накъде.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
айде....
зимайте бирите и пуканките о да гледате сеира![]()
стоповете на 0 ако ни покрие много добре![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Има си неговите моменти Дизела, днес определено му беше ден, по обед кога целия форум скъсяваше само той си упорстваше на дълги..........
Както един колега от гр. Хасково - М.М казваше - много маневрен и проницателен![]()
а защо мислиш сега когато няма бюджет, тавана на дълга стигнаха не им трябва максимално евтин долар , да си оправят дълговете малко с едно обезценяване на долара
мисли малко зад паравана каква е целта, не официалната версия по медиите
ако имаш огромен външен дълг и обезцениш валутата в която е дали няма да го намалиш елегантно![]()