а може и някой да накупи за да има какво да продаде сега когато ББ каже че продължава стимулите за да заработи държавната администрацияМоже да е имало падежи на DNT, опции и пр. А и фундамента си беше такъв (понякога и на него му се чува своевременно думата) втори ден не могат да се оправят с американския бюджет + коригирана низходящо заетост в САЩ + запазване на лихвата в ЕС - нормално беше да подскочи еврото.![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
22:30 USD САЩ
Изявление на председателя на FED - Бен Бернанке 02.10.2013 –
Чичкото дали ще има волативност при него
Добре де, и какво се алучи обаче? Долара на три пъти скочи яко и съпротивата беше мноооого далече от прогнозите, или поне тези които аз гледах.Може да е имало падежи на DNT, опции и пр. А и фундамента си беше такъв (понякога и на него му се чува своевременно думата): втори ден не могат да се оправят с американския бюджет + коригирана низходящо заетост в САЩ + запазване на лихвата в ЕС - нормално беше да подскочи еврото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ще търся 1.38000 на дългите
ще ги държа, сигурно ще правим по-висок врън над 1.37000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ееееех, фундаменталисти...... кауза пердута.....
асдфгбхйкхъгтфрсеьфгтхй
----------
Де скочил долара???? Аз виждам само падане.......
юсзьдцфжбнм,.фцгжбнм,нбжн м
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Ееееее добре, някой следи за грешки в правописа.
Какво става групаа .. намазахте ли някой друг пип днеска .. аз се отчитам с 40 като влязъх с двоен обем .. сега мога спокойно да си пусня някой мач и да пия една биричка![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Който има капитал е намазал, тия като мен дето играят с 50 долара .....но нищо сложил съм едни къси та да избием рибата ама може и да не стане.
----------
Грешките във форума не са фрапантни виж в платформата е както казват - шамар![]()