Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не видим до довечера нещо под @35 че ти изгоря печалбататва като ти ги преведат вече в пайнера парите от инстата избираш там като си вленеш в акаунта на пайнера бързо или бавно, мойто е автоматично съм го нагласил на бързото , което е 4 долара
не обичам да ме мотат за 2 долара два дена искам веднага
давай еврооооооооо 1.37000 до довечера искам![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нали беше късак нафтата, как така изведнъж се оказа дълъг![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Вчера се завърна предросчно, днес сутринта беше направил режимче на еврото
17 часа -1-37 и затваря всичко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
17 щото гласуване на италианското правителство, но те по-рано го гласуваха така че оставам дългите
----------
ше стане ама след 1.37000
много бързате, късо има време , че и там с тоя фалит незнам скоро ли ше е
докът не отвори правителството долари неща да видя
щото може никога да не отвори![]()
Заложил съм сел-ска поръчка на нивото на стопчето на дългата, да видим ко ше се получи.....
Надявам се долара малко да набере сила и да обърне входа на събитията.
За сега няма намерения да се връща, стопчето е живичко, пипсчетата са 68, и белята е доволен![]()