давай еврооооо
има ли бици бици
.................................................. ..
давай еврооооо
има ли бици бици
.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драги го вдига мощно, италианците го свалят мощно и Бернанке в 22 ше успокоява пазара
----------
не подлъгват бързат до 17 часа да сме на връо преди гласуването на вот на доверие на италианското правителство щото кат падне и става пързул към 1.305000
най-късно до 17 часа требе се оттърва от еврата задължително![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как му нарисува режимчето............................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
фицката (02-10-2013)
Добър ден!Днес май ще е интересен ден.Аз имам един минус от вчера,Днес дано го оправя че боли.
така са фундаментите днес , пък ше видим, но на гласуването в италианския парламент няма да съм на пазара
щото да не стане мазало
пише че 20 депутати от партията на Берлускони се отцепили и щели да подкрепят правителството, ама 40 им трябвало, та ше е интересно как ше мине вота
Берлускони и той ще ходи да гласува против правителството![]()
е явно че върви.....то от вървене до вървене има разлика де...по скоро приоритет между скорост и стабилитет
.....имах една тестова машина друга...аха да щракна на 155 градуса по целзии и уви.....изпържих дъното....
![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (02-10-2013)
Че и убедително звучишДраги го вдига мощно, италианците го свалят мощно и Бернанке в 22 ше успокоява пазара
----------
не подлъгват бързат до 17 часа да сме на връо преди гласуването на вот на доверие на италианското правителство щото кат падне и става пързул към 1.305000
най-късно до 17 часа требе се оттърва от еврата задължителноАко влезне баба Пена у форума, ше ти даде да и управляваш пенсията
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Днес и аз имам да избивам.Пак съм на дълги.
Давай Евро 1.3610![]()