аз лично не съм ги пробвал - фундаменталния анализ според мен е по-труден поради факта че информацията която ни засяга не е достъпна за всеки - счетоводни отчети, състояние на компанията и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фундамента за нас не е просто труден, а невъзможен. Отдавна не се влияя от него и не следя никакви новини.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Аз се занимавам доста от скоро и не твърдя че имам какъвто и да е бил опит - в процес съм на изграждане на печеливша стратегия - така че идеите и споделения ви опит са ми добре дошли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай едно поздравче.......
http://www.youtube.com/watch?v=-d6b1yn-YhQ
Какво да ги следиш тея новини баце. Те бахти манипулативните простотии. Аз имам чувството, че повече се замотвам с тях...
И аз съм същия ........ папурко някъв ..............
Навирам се между шамарите иначе ....
![]()
белята (01-10-2013)
Вдуха на поздравите и липсата на сън за серизните играчи и от мен един поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=xKdm2ymuvqQ - дано не ни се налага....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz