Бачкам друго и не мога да следя всички валути. Затова и от скалпер станах леко дългосрочен трейдър.
----------
Тиа къси нема ги бъде...... клоузвам ги на -11 пипоня
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
За нов връх ще атакуваме ми се струва, аз си имам дълги, ама може и да ги затворя, ако направи двойно връхче.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
остайте и за утре уаднеска здрав прав импулс - стига толкоз
сега е ред на социалните дейности![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нещо зациклихме в 5-пипов рейндж..... та викам да наблегна на компотя, барем да спя спокойно...
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш