forex-tr, ти последно на дълги ли си включил пак.Аз съм аут на нула и ще си пасувам утре![]()
forex-tr, ти последно на дълги ли си включил пак.Аз съм аут на нула и ще си пасувам утре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами над подкрепата беше стопа,щото е на нула.На кабела пак е на нула на 1.6068 ,обаче на къси.И остава и там да ме изкара.
А на който не му се дават пари /такива като мен/ маже да си я изтегли.http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=39987
.................................................. .........................[COLOR="Silver"]
----------
https://www.tradingview.com/x/BUz11gFI/
туй моя сценарии да видим утре ко ше стане
Да го ева - не е цялата
Асмусен подкрепя идеята за общ бюджет на еврозоната
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...zonata,158473/
![]()
Ай дубрютру, спекулантини
Глеам оцелял ми стопа нощеска, има шяква плаха надежда за дългата ми от снощи
Успех на всички![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Добрю ютрю и от мен.
Значи нощес, никакво движение. Почна да ме изнервя тоя рейндж.
Чакат да видят каква ще е реакцията от вдигането тавана на дълга на хамъриканците.
Това ще е основното, фундаментално погледнато.
Но нека първо да си изпием кайвето.
аз имах дълга от снощи, но сега я затворих, ще изчакам обяд да видим дали ще влизам днес изобщо, нещо не ме кефи работата ни за късо, ни за дълго
----------
пих кафе и къса мушнах да тествам
ни мой така да гледам само
давай доларееееееее![]()
Ставам, поглеждам графиката и ЗАЩООООО НЯМА РАДОООООСТ......Деба и мушмуляка, засилил се към стопа ми отново
Добро ви утро и успешна търговия![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
споко ше пробиваме 1.345000 днеска
стопа на 1.36000 съм сложил и тва ше или аз акулите или те моя стоп
няма средно положение днеска , ядосват ме цяла седмица и днеска мисля требе се разплатим с тях
давай доларееееее![]()