Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На 59 е. Може да откара като я гледам поне още 10-15 години в челната редица
Все пак къде е Меркел, къде е Джон Маккейн :Двете личности са съвсем различни.
John McCain is 72 years old, he was to old ten years ago. John McCain is so old that he used to own Sidney Portier.
How are you going to make decisions about the future when you ain't gonna be here. He's old, the mother****ers to old.
You see how he hired his nurse to be his vice president.
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (22-09-2013)
JaY_Z,
а то има време, я че си държам късите за едни 100 пипа
ше играя в контра малко, дългосрочно и аз мисля че сме нагоре
давай доларееееее![]()
Айде едно PROST! ZUM WOHL! за Баба Меркел и от мен. И след малко почва пързулката надолеееее, ама аз отивам да спя.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
айде за баба Меркел:
![]()
![]()
Oleg (22-09-2013)
айде наздраве за баба меркел![]()
![]()
да живеее до 100 поне![]()
ако може да обявиме ся воЙна на дойчовците и да земе ни оправят после за некоя друга година![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ko каза ко? Стане ли т'ва дето го викаш не някоя друга година, а някое друго десетилетие няма ни оправят.
----------------------------------------------------------------------------------------------------