айде БАРСА......искам наказателна акция....като балетистите вчера.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз влизах пак. Направих още един скалп. Нещо се увличам. Особено следракиено. Човек на трябва да се потдава на емоциите.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ауу.. набутах се с тези къси.. чичко Бен продължава да обезценява долара.. пробив на 1,3500..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
бря 200 фиб на Фвълната....ако светне 3585 тая вечер....ще се почувствам ощетен......![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
https://www.tradingview.com/x/gz4IXkaU/
дневна не те ли притеснява с тия къси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе Наполи-Борусия дават ли ги някъде, че нещо не мога да намеря
--------------------------------------------------------------------------------
ами не особено.. то и няма как де ме притесни щото аз графика не гледам в момента.. само слушам чичко Бен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Люскай дълга за 200 пипа със стоп на @3440![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН