жик так.....тра ляля....пазаря пак са оля.....![]()
жик так.....тра ляля....пазаря пак са оля.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Казват, че сигурно нямало да се пипат стимулите до догодина, щото следващата среща била по празниците. Едно на ум.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пием си биричката предоволно
тенкю бинанкито , цяла седмица ги деба тез акули, но ги хванах![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на златото не се ли изкушихте![]()
бръмммммммммммммммммммммм мммммммммммммммммммм
аз тепървя търся подходящ вход за влизане в позиция.. мисля да контря...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз с дизела се не меря, той е уникат.... Па ку искаш си побъбрим за тегления, еле ми на гости. Немам желание тук да си поствам тегленията![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш