Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро и честит празник на именниците..това 1,3333 го привлича като магнит.. няма отлепяне..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (17-09-2013)
добро утро момчета
аз ше ви чакам на 1.34 щом сте за дългата идея
успех!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
Аз не бързам със поръчките.Гапа още не е запълнен,пък се формира някакво дъно на Н4 и изглежда обръща пак нагоре.
най-вероятно ще качи
все пак 1.33333 е добра съпротива
а ние я прескочихме и вече си действа като подкрепа
така че ше му трябва малко засилка да я бие![]()
Добро утро и успешен ден!Днес ще е динамичен денят,много новина,много нещо.Засега гледане и чесане по кратуната.
D-12 (17-09-2013)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Добро утро и успех в днешния, вероятно доста динамичен ден!
Събудих се с ЛЕГЕНДАРНОТО и се надявам да слезе отново до него и отдолу и съответно да си даде тогава сигналче, че МА-тата ми пак се разкикерчиха!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Дано се поразмърда пазара с тоя важен фундамент ..................
че имам да наваксвам .............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”