Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Безплатен обяд няма!
първо шиша нагоре не се влия от никаква подкрепа която второ я няма никъде..
3то цената не е тръгнала нагоре.
4то прочети малко информация как се движи цената. защо се движи цената .
и тогава прочети какво се случва най често с пазарите по време на новини.
и чак тогава може да разбереш защо всичко до тук днес което каза означава че си много прост, и показва че грам не разбираш какво говориш.
а да и 5то след като прочетеш малко информация провери назад в историята как се движи цената при тренд. и какво се случва най често. едно минимум 60 от 100 пъти.
това е повече няма да ти пиша никога. но се научи на базовите неща преди да даваш съвети за по сложни неща които не разбираш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мецаните са много в играта, след тоя шиш![]()
абе убиха тренда хамериканците с тази стакмистика.. очаквах много по-голямо движение..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
първо шиша нагоре не се влия от никаква подкрепа която второ я няма никъде..
3то цената не е тръгнала нагоре.
4то прочети малко информация как се движи цената. защо се движи цената .
и тогава прочети какво се случва най често с пазарите по време на новини.
и чак тогава може да разбереш защо всичко до тук днес което каза означава че си много прост, и показва че грам не разбираш какво говориш.
а да и 5то след като прочетеш малко информация провери назад в историята как се движи цената при тренд. и какво се случва най често. едно минимум 60 от 100 пъти.
това е повече няма да ти пиша никога. но се научи на базовите неща преди да даваш съвети за по сложни неща които не разбираш.![]()
абе какво ще ми обясняваш тука някви глупости ве ....какви са тия глупости ве момче
ти срал ли си неска ве ????
кой ти е казал че сме за нагоре, я виж какво съм ти писал
ще ти се сметя и тези от детската градина ве .....
ония ден пак така като радио дрънкаш ,дрънкаш ....
говориш а нищо не казваш, че си шибаняк ли показваш
как ще ми говориш намене ,че съм губещ трейдър при полужение ,че продаваш на 1.312 бе момчееее
бахти лекия и ма нацепва ще кажеш чеее
----------
ОЛеееееггггг , адвокатееее къде си да защитиш момиченцето сииииииииии
----------
миличкия дето чакал 2 часа за 10 пипса и не са знае дали не са в някой друг джоб вече
ся щи кажа
днес ,още сутринта с Пабло говорихме и му казах ,че днес няма да търгувам
вчера направих близо 200 пипса
в началото на седмицата пак толкова
ама просо защитаваш тоя сополанко на всяка негова дума и виждаш ,че не е прав ,ама пак го правиш
тои нз иска да прелича на теб ли незнам щото като го гледал се държи като теб ,ама с една разлика хал хабер не разбира момчето
----------
няма какво да говоря повече .....сутринта казах ли ти че ще му хапне стоповете като за закуска
казах ли му за подкрепата на 50.0 на фибоначи дето е на 1.31 казах му я а той кво ми каза ,че съм бил прост
че не съм разбирал
За да не съм голословен, ето няколко картинки с показно какво става по време на новини, че някои хора забравят и преди месец какво е било явно.:
Ето и още един пример. Първо надолу, после нагоре:
И още един:
Та траймитрайми, не знам кой кога е срал, обаче ти като сереш, гледай и да си измиеш задника след това
Инфото което преди малко получи е наистина ценно
----------
Виж картинките които съм постнал. Само втората не е от NFP.
моите къси отново излязоха на минус, но аз съм упорит и продължавам да си ги държа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (06-09-2013)