От 1,3205 отворих къси защото си го влече
1,3110 усещам го и най вече АКУЛИТЕ
От 1,3205 отворих къси защото си го влече
1,3110 усещам го и най вече АКУЛИТЕ
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
trymetryme, не ги мина шиповете![]()
Късмет на удължилите![]()
Безплатен обяд няма!
Айде би 1.3200, сега да си чукне още 40 пипса нагоре и да ми удря таргета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (04-09-2013)
В петък да стискате палци
Футбол 06.09.2013, 21:45 БНТ
Футбол: Италия - България, квалификационна среща за Световно първенство 2014 - пряко предаване от Палермо
trymetryme (04-09-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme,
имаш съмнение че отиваме на 1.34000 за няколко дни ли
само гледай следващите дни ко прави нагоре еврото![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
нема лошо аз не барам, първи лимит е на 1.32640
втори 1.34000
я търся лимита на акулите няма мърдане , жилезен съм в чакането, и те хитри ама и аз хитър![]()