взех 14 пипса, няма толкова тъпа валута.. всичко друго даде по 50 еврото нищо не даде. 1 бар и това е целия ден. няма ли никой дето да го търгува това.
взех 14 пипса, няма толкова тъпа валута.. всичко друго даде по 50 еврото нищо не даде. 1 бар и това е целия ден. няма ли никой дето да го търгува това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пътя надолу тепърва почва ... затова търгувам и други валути освен тая ... но все пак очаквам още добри движения днес![]()
Еврака даде супер, къса на 74, лимит на 33, а слезе и 10 отдолу.
А сега ще слезе пак да тества дъното, ей ти ги още 15.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
не ми е такава системата. аз дори влезнах по рано защото нямаше как да не затвори така бара иначе този сигнали си ми е една кръгла нуличка. много странна работа този август засега е най лошия месец от 2002ра до сега по моята система..
освен ако от сега до петък не направи поне 150 пипса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z, а така се презарежда глъвътъ
Ами просто нисковолатилен летен рейндж не е подходящ за системата ти, която явно е пресичане на 2-3 МА-та + сигнален бар. Просто трябва да си нащрек и да дебнеш, скоро ще има яко лапаница за твоя тип системи.не ми е такава системата. аз дори влезнах по рано защото нямаше как да не затвори така бара иначе този сигнали си ми е една кръгла нуличка. много странна работа този август засега е най лошия месец от 2002ра до сега по моята система..
освен ако от сега до петък не направи поне 150 пипса.
Как сте агънца???
Не МАтата са само за посока. И има една основна другата е просто МА200 която целия пазар я уважава и не мога и аз да не я уважавам.
но съм тествал от 2002-ра до сега всички месеци и няма толкова лош. пак нали зависи как приключи тази седмица , но досега нямам и 3 толкова слаби седмици под ред също.
но по добре сега да е така отколото като е голям акаунта.
Баси глупоститеИ кой ги и гледа бе
![]()
Как сте агънца???