пфу.. къде бързам като пуле пред майка си.. още сила има да расте.... аз му давам макс 1,3390...
пфу.. къде бързам като пуле пред майка си.. още сила има да расте.... аз му давам макс 1,3390...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не е било златю да литне и ойрото да не го последва. Аз съм спокоен за моите дълги поне до 1,3396. Все пак е пятница и всичко се случва.
Късмет и умната с късите!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз натоварих на кивито,Малко по бавно отлепя,ама е на добра цена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уауу.. много мощно бре.. по моите графики щом минахме 1,3390 отиваме на 1,3416... още съм с къси и вече на хубава загуба..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Честито на бицитесега е време да пробие 1.34000
кат брояч на копърка ли е едно мигване 10 марки....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
1.3425 е таргета на дългите от 1.3325.Класически суинг на Н4,който допусках като вариант![]()
класическата техника за байряка дава около 3405....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Що така на европейския сървър на инстата няма гап, апък на uk сървъра има гап от новините ...