Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тцъъ! В щатите електротехник взима 50 долара на час. Така че сравнението е много нескопосано.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заеби, опитвах се да ти кажа, че играч играе толкова, колкото му позволяват обстоятелствата и противника и единици са тези, които могат да създават правилата.Е добре де, не е ли по-добре професионалист, който се наслаждава на играта, пред някой, който играе, защото това му е професията? Питам, и отговор не искам![]()
Моля те, да не коментираме вечече даже и не знам, кой на каква позиция е по въпроса
стана прекалено дълъг тоз разговор
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Амииии, можеше да си пиеш питието, а утре да видиш какво е станало![]()
Взимат еднакво бе Наско. Дали тук ще взимаш 30К или в щатите ще взимаш 80К, но всичко ти е по 3 пъти по-скъпо, то стандарта е еднакъв
Хепи, виж го и Кобе какво прави. Това ако не е удоволствие от играта, не знам кое е тогава
Бомбе, онзи аматьор освен да се прави на циркаджия с топката, друго не може. Тези в НБА показват шедьоври в Баскетбола.
аааа, това вече е друга тема за приказка ......... аз си изхождах от първоначалната и затова така .........
----------
ааа, не е точно така - абе ти майтапиш ли се с мен- на живо да следиш си е друго, усещаш динамиката - или поне за мен е така.
Безплатен обяд няма!
Колите както и да е. За много хора е безразлично дали ще се водят във заска или Ягуар XJ така, че не е критерий
Пубертета съм го минал преди бая години, но бая комплекси имам и сега трябва да ги избивам![]()
Бе стига с тоз баскетбол!!!
Лудогорец връща гол и вече
сме на приличното 1:1.![]()
Така е, ама заседна ли..... евал съм ти и работа и всичко
![]()
Happy68 (21-08-2013)