Спорта вече е основно пари, ние едно време като че ли е било пред исто години, се радвахме на екипировка като ни пуснат, е пък кат те назначат на заплата някаква нормална е-хе......
Спорта вече е основно пари, ние едно време като че ли е било пред исто години, се радвахме на екипировка като ни пуснат, е пък кат те назначат на заплата някаква нормална е-хе......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (21-08-2013)
Истина е истина.
Месеци преговори. Сезона почнал те преговарят!!!
Едно време също играеха за много пари,
но ние зад завесата не бяхме много в час.
ВЕЛИКИЯ Карим Абдул Джабар като се пенсионира
към 1990г. му подариха към 45 млн. долара в
пари, кортове, зали-мали и т.н. Май богатството
му тогас се оценяше нейде около 300-400 млн долара!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форумци, ако спорта не е бил за пари, то нямаше всички баскетболисти да мечтаят за НБА, а щяха си играят в градските отбори. Футболистите по същият начин.
И преди 30 години, пак е било така и винаги ще бъде.
много администрация, много нещо- майтап ... сори
от моето време аз си спомням един грък - Галис, 1,75м някъде висок - този беше НЕстигаем- говоря за 1987-1990
![]()
Безплатен обяд няма!
А така РЕДА, ей това е най-точното. Липсата на информация как води до изкревяне на възприятиятаИстина е истина.
му тогас се оценяше нейде около 300-400 млн долара!!!![]()
Абе тъй е, ама едно да вземаш по милион на година и да кажеш, ок стигат ми, друго е да кажеш, няма почна сезона, щото не ми махате тавана и не мога да вземам 6 вместо 5 на година.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg, ето едни, при които ВОДЕЩА е страстта:
аз не казвам, че са играли благотворително, в никакъв случай - но като седнеш да гледаш и усещаш удоволствието, което играчите изпитват. Сега го няма това. Естествено, сега времето е друго, условията са други, не казвам, че сега е по-лошо - просто констатирам факт и споделям, кое ми харесва на мен повече.Истина е истина.
му тогас се оценяше нейде около 300-400 млн долара!!!
Безплатен обяд няма!