Чадо, прай ми впечатление, че жегите не понасят на хората от вътрешността на страната.
Понапекат се за седмица и току виж слънчасали.
Природата, в частност бриза, не е като полъх от вентилатор.
а от студена бира боли гърло.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bombe (15-08-2013)
Не устисках- затворих си късите! Доволно!..........
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Просто казвам, че брокера мисли как да ти краде от пмо-то.Против съм липсата на мислене.
Аз разбирам ПА-то доста добре и поради това съм наясно защо едно нещо би работило и защо не, и струва ли си усилията.
А това с брокера е ирелевантно общо взето и честно казано не разбирам защо се прави на такъв въпрос. Ако стратегията ти е читава, не трябва да имаш проблем да имаш над 10пипа среден профит от сделка![]()
Това с иглите още повече. Защо ще стоиш при брокер който ще ти пуска игли ?
а ти си майстор, правиш над 10 пипа пмо, при 10-на пипа стоп, което е чудовищно добре. Направо ти се чудя, що се мориш на обеми по 0.5, ако не си ги вдигнал вече.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Защото имам проблем с концентрацията
Абсе, не е кой знае какво. Преди време казах сетъпа двойно дъно/двоен връх в тренд, но едва ли имаше повече от 2-3 човека които са проверили това. Ето този сетъп дава успеваемост от над 80% и мисля, че беше над 70% при РР=1:1 Като стопа е от порядъка на 10-15пипа. При РР=1:2 мисля идва към 40-50%, но не съм сигурен. Преди го смятах и толкова даде.
Супер просто нещо, но работи.
Absfresh (15-08-2013)
Много яко става, когато кажеш нещо и то се оказва право.Но сега пък го виждам свръхпродадено.
Съгласен съм, че работи. Има още няколко сетъпа с подобна успеваемост. Поне при мене има допълнителни времеви филтри, но пак има сигнали. Що не си сметнеш едно оптимално Ф, не вземеш една сметка от 100-на евра, дори от бонуси тука и не търгуваш изрично по описана методика и разписан предварително обем.Защото имам проблем с концентрацията
Абсе, не е кой знае какво. Преди време казах сетъпа двойно дъно/двоен връх в тренд, но едва ли имаше повече от 2-3 човека които са проверили това. Ето този сетъп дава успеваемост от над 80% и мисля, че беше над 70% при РР=1:1 Като стопа е от порядъка на 10-15пипа. При РР=1:2 мисля идва към 40-50%, но не съм сигурен. Преди го смятах и толкова даде.
Супер просто нещо, но работи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?