одих по балкана МАСТЪР МЕЦ....на ладно....че покрай морето софиянците се изсипват на тумби август и морето става чорба.......то и главата де...
![]()
одих по балкана МАСТЪР МЕЦ....на ладно....че покрай морето софиянците се изсипват на тумби август и морето става чорба.......то и главата де...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (14-08-2013)
Давай еврооооо, Давай доларееееее, Давай австралиецоооооо, навсякъде смеееееее, каквото дадеш всичко взимамеееееее и за още питамееееее![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Не пропускай и давай златю имам още 2 долара до лимита.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Внимание - утре почивен ден за Европата. Европейци празнуват деня на Варна ................ и между другото някакъв католически празник ще отбележат
----------
Там не съм компетентен, ама и аз като всите люде обичам да се гирджосам , я ланец, я златен зъб![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Хайде още 50 цента, че да не затварям ръчно и да затварям сергията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е католически - УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО- това че ние не го празнуваме..........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
http://www.calendar-12.com/catholic_holidays
Тук така пише бе Генчо. И на още няколко места в нета тоже.Честно - не съм много наясно с религиозните празници и дати за отбелязване
Това прочетох, това споделям
![]()