хахахахх, гледайте да не побелеете докато се изпълни това предсказание![]()
хахахахх, гледайте да не побелеете докато се изпълни това предсказание![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На дългия ми долар/франк (от преди 24 часа и 24 минути) съм вече с 0-в стоп. Давай Долареееее
----------
Честно да ви кажа - срал съм им на безумно скъпите коли. С тези пари, дори и милиардер да си, колко лично полезни вещи, емоции може да си купиш и обществено полезни дела може да извършиш. Е ама аз не съм милиардер, що ли се обаждам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Де да знам, ако нещо ти харесва и може да си го позволиш, няма знячение колко струваНа дългия ми долар/франк (от преди 24 часа и 24 минути) съм вече с 0-в стоп. Давай Долареееее
----------
Честно да ви кажа - срал съм им на безумно скъпите коли. С тези пари, дори и милиардер да си, колко лично полезни вещи, емоции може да си купиш и обществено полезни дела може да извършиш. Е ама аз не съм милиардер, що ли се обаждам![]()
Абай ко стана с паунда брее![]()
Каква беше тая игла на паунда , отнесе ми стопа.............................
Скоро започвали снимките на НЕПОБЕДИМИТЕ 3. Дори щяло да има няколко кадъра тук във ВАРНА на пристанището. Много ще се радвам ако успея за зърна моите идоли от видеокасетките, пък ако успея и да се снимам с тях, ще припиквам от радост
----------
Знам ли и аз. Да караш купчина ламарина за 500 000 - 1 000 000, а в същото време да има деца и млади хора, които се нуждаят само от няколко хилядарки за да се излекуват и се чудят какво да продадат и заложат роднините им. Някак измекярско и извратено ми се струва. Но пък разни хора-разни идиоти. Имам познати и роднини лекари и малко ми са изкривени представите за ценностите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
затворих си късите на 37 и си наредих теглене към картата, как ги преведат пак къси пускам
мисля, че до края на седмицата ще бием 1.31800 с малко![]()