Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (09-08-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото има 360 пипове седмица и прибират печалби напримерОгледай хубаво седмицата на часова. Има 132 пипов бар едночасов, който бележи дъното. Това са много пари на пазара... Разбира се, може да има и хиляди други причини. Аз съм чартист и ми е все тая
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едни 50 пипса дали ще може да даде още надоле![]()
Happy68 (09-08-2013)
Не е маммка и
Напоследъка само ме ядосва
Но мисля ....- много странно
Покрай нея ми се объркаха всичките нормални представи за ТА както ги пише в книжките
Оскъдното количество печеливши алгоритми които съм открил работят напук на стандартния ТА
Пък аз гледам и се пуля
Иначе успоредно с алгоритъма създавам и индикатор работещ по същия принцип и ..
Изненада
Ако я карам ръчно само по индикатора не мога да загубя ,но къде толкоз търпение ,че да търгувам на ръка![]()
Последна редакция от saxsten : 09-08-2013 на 15:41
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Чертежа ти не е правиленСтига, Олег! Няма нищо ключово нито в нивото нито във входа. Големите графики следват възходящ импулс. Ние можем да ОЧАКВАМЕ къде евентувално ще приключи , но докато приключи трябва да трейдваме нагоре. Дизела има правилна стратегия, доколкото е обявявал, но не я следва. Удря контри на поразия и вади невероятен късмет. В един момент ще си повярва и ще почне черната серия. Дет се вика тоя филм сме го гледали, играли, разказвали и ни е до болка познат
Само за на дизела късите в паундаА те си имат доста солидна причина, но явно не се вижда от останалите
![]()
forex-tr, при паунда имаш за 2 дена 370 пипа нагоре.....корекция от 100-150 не може ли да направи![]()
На Н4 гледам, не съм гледал седмична
Може би е време да преговорите няколко човека, как се прави технически анализ![]()
Само не се засягай сега обаче.
По-късно може да ти пратя да видиш защо има къси![]()