обемите ниски последните дни и в повечето случаи стоповете по малките графики падат често ...сега най вероятно ше паднат и петъчните ....и в индексите е подобна работата ....![]()
обемите ниски последните дни и в повечето случаи стоповете по малките графики падат често ...сега най вероятно ше паднат и петъчните ....и в индексите е подобна работата ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Затворих си късите и вече дебна за дълго....Даже почвам да мисля че май го изтървах![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Нищо не ми хваща окото тука, пък и с движенията миналата седмица, нищо чудно да ни споходи тридневен рейндж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Давай Долареее, много се оконсолидирал пазара на големите фреймове! Тегаво за трендаджии като мен, макар че миналата седмица ме изненада приятно тази д(е)войкаСтискам си още едни доларчета, които размених срещу едни канадчета и си тананикам ПИПСЧЕ-ЦЕНТЧЕ, ПИПСЧЕ-ЦЕНТЧЕ, ПИПСЧЕ-ЦЕНТЧЕ
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12, Давай чичка натискай отгоре капака само аз и ти излязохме най сериозните
Контраджий другото всичко се ослушва на къде да хване
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
D-12 (05-08-2013)
3 минутки до новината, да видим как ще я отиграят![]()
айде честито. няма корекцияпоредния крив ден
, кво ли се изненадвам то няма изведнъж да се оправи ама пък като е рейндж не ме дразни, така ме дразни.