Oleg миналият ден се возих в едно Ферари 430, цялото от карбонсамо джантите му струват към 80 К евро
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (04-08-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В най-лошия случай (което очаквам) ше те резне сабята
----------
По-скоро е въпрос на възможности и социален статус------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Американец, търговец на коли и маниак голямЛятото се мота из района, защото е приятел с много от богатите араби, които идват да почиват тука и същевременно търгува с тях
Един от малкото търговци в света, който се ползва със специални предимства при Ферари
![]()
Oleg (05-08-2013)
ми кво пък....и аз си имам карбонова.... телескопична въдица....то тоя с тоз карбон знаеш ли че по време на гръмотевична буря трябва да се скрие някъде или да бяга далече от колата....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
JaY_Z (05-08-2013)