То има един такъв в БГче и форум си има и книги пише, че и предаване по ТВ водеше
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ей това пак взе да говори глупости.
добре как си ги обясняваш тея работи дето пишеш??
кой идиот има 50 000лв да инвестира. тези хора които инвестират не са малумни. те знаят риска. не са селските кибици от селата или мафиотите.
Ти си му загубил парите съвсем легално. Той е подписал договор на който им 2 страници disclosure.
И като не знаеш какво е пирамида защо пък използваш думата не мога да разбера също ?
Я виж в уики кой е Понзи, и какво е пирамида.
Не е онова с фараоните.
----------
навсякъде има такива хора. това е съвсем нормално. то е все едно да инвестира в акции. като не разбираш какво правиш не го прави. тези дето са му дали парите сами са си виновни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те тез шефове на фондове да не би да имат щатна охрана от ДАНСза последните 18 месеца имам 2 губещи месеца само а аз лично се смятам за доста слаб трейдър. зависи какви са ти критериите.
за мен е недопустимо да имам губещ месец, може да е на 100 пипса печалба в най лошия случай, и дори губеща седмица не е добре.
----------
тука е моя грешката. сметката трябва да е 100к, не да изкараш ти 100к. а от 100к ти трябва 50-60% за годината
защото има много хора които могат да изкарат 12 месеца на печалба ама не могат да изкарат 120 месеца и някой от месеците може да изперкат и да фалират дори.
а с чужди пари няма риск. губиш клиенти но това не е проблем. те губят пари. ти правиш нова фирма и със старите отчети без последния месец намираш нови клиенти.
луда работа.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stanislavnba, аз по форуми не се обиждам....обиждам се като ми говорят на въпреки на живо....щото тогава виждаш колко е искрен човека....и с моята лабава психика понякога се разплаквам....
и ти да не се обидиш...ама това че имаш висше по математика не значи нищо....също както не значи че мойте три-четер магистратури в областта на финансите ме правят некакъв гений...![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
да, ама той не управлява милиони ......... а ние нали уж сме вдигнали летвата, говорим си за 8 цифрени суми
----------
еей, Джей-зи, ти си направо гений бе - и ний да не знайм, ми казвай по овреме деstanislavnba, аз по форуми не се обиждам....обиждам се като ми говорят на въпреки на живо....щото тогава виждаш колко е искрен човека....и с моята лабава психика понякога се разплаквам....
и ти да не се обидиш...ама това че имаш висше по математика не значи нищо....също както не значи че мойте три-четер магистратури в областта на финансите ме правят некакъв гений...![]()
![]()
хахаха , а не аз отдавна също спрях по форуми да се обиждам.stanislavnba, аз по форуми не се обиждам....обиждам се като ми говорят на въпреки на живо....щото тогава виждаш колко е искрен човека....и с моята лабава психика понякога се разплаквам....
![]()
даже този форум тук ме развеселява доста често. винаги е важна перспективата![]()
Иееееее, кога успя ва ?
Аз едвам завърших основното и наште ми рекоха, като те гледаме акъл нямаш, ще трябва да работиш, ма и без образование не става....що не вземеш да станеш трейдър и ей ме на![]()
Като гледам, не съм пропуснал нищо съществено днес. Сега не ми се мисли. Така че утре да я захвящаме.
абре Дизеле.....в твойта околия много прихващат момите бре....с какво ги пръскате там....12 годишно станало майка.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....